Liefdevolle aandacht voor uw gezondheidsvragen

Warm attention for your health issues

Kwantumvisie op voeding:

(Geaccrediteerde) cursus voor therapeuten en overige geinteresseerden

Voor meer info Klik Hier


Voeding is een terugkerend ritueel in onze dagelijkse bezigheden en van groot belang m.b.t. onze vitaliteit, naast beweging en het balanceren van onze emoties.

In deze 4-daagse cursus wordt de rol van voeding binnen het therapeutische werk geintegreerd. Deze cursus is geaccrediteerd bij KTNO, zodat therapeuten voor studiepunten hieraan kunnen deelnemen (zie www.ktno.nl).

Deze cusursus is bedoeld voor artsen, therapeuten, gezondheidswerkers, coaches, spirituele werkers, verpleegkundigen, praktijkondersteuners, voedingsdeskundigen, voedingsconsulenten en verder iedereen die meer over deze onderwerpen wil weten en dit in de dagelijkse praktijk wil gaan toepassen. 


Vanuit de biofysische en bio-energetische onderzoeksgebieden krijgen wij steeds meer inzicht in de andere aspecten van voeding en haar rol in het menselijk lichaam. In deze ( interactieve ) workshop en training Kwantumvisie op Voeding krijgt de cursist naast de reguliere theorieën en inzichten over de spijsvertering, voeding en haar rol met betrekking tot onze gezondheid ook deze nieuwste inzichten aangereikt.

Het inzetten van voeding en voedingssubstanties ( supplementen) kan met deze kennis optimaal ingezet worden. Deze kennis kan het werken met moderne biofysische en bio-energetische systemen, de verbetering van klachten en het terugvinden van een optimale vitaliteit voor de cliënten vergemakkelijken en verhogen.

Er wordt een overzichtelijke reis gemaakt via de filosofie en de geschiedenis van de kennis over voeding en via de psychologie van ons eetgedrag en de effecten van voeding op ons gedrag en onze emoties, naar manieren om voeding opnieuw te maken tot een gezonde en gezondheids-bevorderende bezigheid.

Zowel de biochemische bouw van een aantal voedingssubstanties, evenals hun biofysische eigenschappen komen aan de orde. Ook de processen die ten grondslag liggen aan het verwerken van onze voeding en het optimaliseren van deze zelfregulerende eigenschappen komen uitgebreid aan de orde. Deze processen staan bekend als het aan- en besturingssysteem van onze biochemie, nl ons menselijk lichaamsveld

Ten slotte wordt verwezen naar interessante wetenschappelijke achtergrond informatie en een aantal recepten waarmee de cliënt op een leuke manier kan overschakelen naar een gezondere leef- en voedingsstijl .

De juiste voeding geeft je levenskracht, verhoogt je levensenergie en je vitaliteit.

Voeding is informatie voor het lichaam, vitale voeding bevat niet alleen vitaminen, mineralen, spoorelementen, koolhydraten, enzymen, vetten en eiwitten, maar ook energie, bio-fotonen. Al deze items komen langs in deze 4 dagen.

Kosten euro 400 (ex btw).